Reglement
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via retouren@parfumbudget.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen
Producten waarvan de verzegeling is verbroken zijn van retourzending uitgesloten.

Procedure zonder product
Indien u de koop herroept voordat u het product ontvangen heeft laat u ons dit weten via retouren@parfumbudget.nl. In deze e-mail geeft u ons aan dat u de bestelling wenst te annuleren en u vermeld in ieder geval uw naw-gegevens en klant of ordernummer.
Wij zullen dan contact met u opnemen over de verdere afhandeling.

Procedure met product
Indien u de koop herroept en het product reeds heeft ontvangen kunt u gebruik maken van het meegeleverde retourformulier. U dient dit formulier volledig in te vullen en mee te sturen met uw retourzending. Het formulier staat ook onderaan deze pagina.

Retouradres
ParfumBudget.nl
Joan Muyskenweg 38
1114 AN  Amsterdam - Duivendrecht

 

Volg ons via: